+36 46 560 372

A High-Care Akadémiáról

A küldetésünk

A  Weyergans High-Care Akadémia® (WHCA®) küldetése, hogy képzései segítségével segítse az embereket abban, hogy megváltoztassák, javítsák életüket.

Tíz ok, amiért a Weyergans High-Care Akadémia®-t válassza:

 1. Az oktatás központja a németországi Gut Boisdorfban található, több mint 30 éve.
 2. Élmény dús, gyakorlatias módszereket dolgoztak ki szakembereink, melyeket élvezettel végeznek a hallgatók.
 3. A Weyergans cég segítségével lehetőséget biztosítunk a németországi központ továbbképzésein való részvételre
 4. A végzett hallgatók szakemberek lehetőséget kapnak arra is, hogy segítsünk számukra a  nemzetközi és nemzeti területen működő szalonokban és gyógyfürdőkben a munkavégzést, tapasztalat szerzést.
 5. Mert a High-Care különbözik és különbözni is akar a versenytársaktól. Ennek fontosságát Ön is tapasztalni fogja képzéseink során, hiszen a jövőben is sikeresen működő üzleti stratégiának ez alapfeltétele.
 6. 3 témára fókuszálunk: Cellulit-terapeuta képzés, Anti-Aging kezelési technikák, Marketing továbbképzések.
 7. Tudományos hátterű kezeléseink, módszereink az „Evidence Basic” (bizonyítottan eredményes eljárások) körébe tartoznak.
 8. Ön, a tanfolyam elvégzésével nem egy aktuális divattrendre szakosodik, hanem „időtálló”, a jövőnkben egyre fontosabb szerepet kapó egészségorientált kezelések szakavatott alkalmazója lesz.
 9. Az elkötelezettség, mellyel oktatóink rendelkeznek garanciát jelent arra, hogy ismereteiket maximálisan átadják a hallgatónknak. Mindenkivel egyénileg törődünk, rengeteg gyakorlati tapasztalatot átadva, így mindenki eléri azt a színvonalat, mellyel képes lesz elérni potenciális tanulási és karrier céljait a szépség és wellness területén.
 10. A narancsbőr elleni küzdelem területén cégünk a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik nemzetközi szinten és Magyarországon is.

MIÉRT HIGH-CARE?

3 témára fókuszálunk:

 1. Cellulit-terapeuta képzés
 2. Anti-aging kezelési technikák
 3. Marketing továbbképzések

 

“A Weyergans High-Care Akadémia® nem csak egy iskola… Ez egy hosszú munka tapasztalatainak ötvözete. Büszke vagyok rá, hogy sok tanítványunk életében hoztunk örömteli változásokat.”

Dr. Rudolf Weyergans
tulajdonos

“Mindig is nagy élmény számomra megismertetni a magyar kozmetikusokat a Weyergans innovációk szépségével, hatékonyságával. Hiszem, hogy munkánk értéke a vendégeink elégedettségével egyenesen arányos.”

Lavotha Ildikó
High Care Hungary ügyvezetője