+36 46 560 372

Hírek - Blog

Hírek / Érdekességek
19 febr 2019

Good bye narancsbőr, jöhet a biniki

/
Posted By
/
Comments0

A narancsbőr minden nő rémálma, amelynek felszámolására a High Care® olyan terméket fejlesztett ki, amely új utat nyit a depózsírok lebontásában.

Forradalmi újdonság

A High Care® hosszú évek óta a magyarországi testkezelések, a narancsbőr elleni harc nagyágyújának számít. Egyedülálló termékei és szolgáltatásai az orvoskozmetika kategóriájába tartoznak. Nemcsak szépítenek, hanem az egészségre is jó hatást gyakorolnak. Legújabb termékük, a Simply Red – anticellulit készítmény -, amely forradalmi újdonság a narancsbőr elleni készítmények sorában. Mielőtt kitérnénk a használatára, nem árt tudni, miért alakul ki a cellulit.

A narancsbőr kialakulása

A narancsbőr létrejöttének szempontjából mindegy, hogy valaki sovány vagy molett alkatú, ülő- vagy álló munkát végez. Tíz nő közül nyolc szenved a jelenségtől. Az okok egyrészt a génekben keresendők, hiszen a természet a nőket laza kötőszövettel áldotta meg, amely például a terhesség idején csodálatosan kitágul, de ezt akkor is megteszi, amikor nem kellene. Amikor a zsírsejtek felfújódnak, összenyomják a véredényeket, amitől lelassul a vérkeringés és az anyagcsere, a salakanyagok pedig lerakódnak a szövetekben. A narancsbőr kialakulását elősegíti a helytelen táplálkozás, a mozgáshiány, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, valamint a fogamzásgátló tabletták.

Intenzív hatás

A Simply Red az otthon használatos narancsbőr elleni készítmények új generációja, amellyel a helyi zsírbontásban érhetünk el látványos eredményt. A termék azért is különleges, mert nagyon egyszerű a használata. A spray kiszerelés, és a könnyű állag pillanatok alatt úgy szívódik be, hogy nem hagy maga után nyomot, és nincs szükség masszázsmozdulatokra sem.
A készítmény másik érdekessége, hogy nem kell szalonkezelés, a hatása mégis olyan, mint a lipolízisé: amikor a High Care® centerekben öntapadó elektródát illesztenek azokra a testfelületekre, ahol fogyni szeretnénk. Ezek az áramimpulzusok felolvasztják a zsírokat, amelyek azután a nyirok utakon át távoznak. A Simply Reddel is ugyanezt a hatást érhetjük el. Ami ezt lehetővé teszi, nem más, mint egy újonnan kifejlesztett fitokomplexum, amelynek eredménye tudományosan bizonyított. A fitokomplex képes szelektíven lebontani a megnövekedett zsírsejteket: felszámolja azokat a depozsírokat, amelyek már hosszabb ideje tárolódnak a zsírraktárakban.

Sztár összetevők

A Simply Red fő hatóanyaga a mikroalga, amely jelentősen javítja a bőr vitalitását és feszességét. A mikroalgáról úgy tartják, hogy az előttünk álló évek sztár hatóanyaga lesz nem csak a kozmetikában, hanem az egészségügyben, illetve még a táplálkozásban is.

A sztárösszetevők második helyén áll a sárga mák kivonata, amellyel jelentős mértékben csökkenthető a “raktárokban” lévő zsír mennyisége, illetve az érett, régi zsírszövetek feloldhatóvá válnak, és távoznak.
A harmadik összetevő a koffein, amelyet egyre gyakrabban alkalmaznak a kozmetikumokban, mivel magas a biológiai aktivitása. Serkenti a zsírok lebontásának folyamatát, megvédi a sejteket a kötőszövetet gyengítő UV-sugárzástól és lelassítja az öregedési folyamatot. A Simply Redben megtalálható koffein növeli a vér mikrocirkulációját, és szerepet játszik a felesleges testzsír felszámolásában.

Használati útmutató

A szakemberek azt ajánlják, hogy a Simply Red készítményt kúraszerűen alkalmazzuk:
• négy héten keresztül naponta kétszer,
• fenntartó ápolásként 2-3 naponta egyszer.

A bőrt minden esetben tisztítsuk meg, majd permetezzük rá a készítményt. Hagyjuk hatni. A termék felvitele után a bőr pirossá és meleggé válik, amelynek az oka, hogy máris elkezdődik a zsírraktárak bontása.
• Comb első és hátsó részén 3-4 pumpálás,
• Fenék tájékon 2 pumpálás,
• Hason: 3 pumpálás,
• Felkaron: 3 pumpálás.

Az eredményt fokozhatjuk, ha a bőrünket rendszeresen radírozzuk. Illetve a High Care® testkezelési módszereit kiegészítjük a Simply Red otthoni alkalmazásával. A termék azt nyújtja, amit ígér, ennek a garanciája: Made in Germany.

Szerző: Ízing Klára

 Megvásárolható a High Care szakmai webáruházában!