+36 46 560 372

Rólunk

WEYERGANS HOLISZTIKUS VILÁGA
Koncepció a sikerhez

 1. Szakmai szemináriumok
  A holisztikus koncepció alapja az alap-és speciális szemináriumokon való részvétel mindenki számára. Aki a Weyergans High Care Cosmeticsnél dolgozik, annak profinak kell lennie.
 2. Az arc
  Hatékony alap, és speciális arckezelések, magas színvonalú eszközök és prémium kozmetikai termékek adnak új ragyogást a bőrnek.
 3. Dekoltázs, mell és has
  Eredményorientált kezelések a problémás területekre a vákuum, valamint egyéb aktiváló készítmények segítségével a test makacs területein.
 4. Testkép
  Vacustyler szakaszos vákuumterápia – az űrtechnológiában alkalmazott innovatív módszer cellulitra, lokális depózsírokra (has, fenék), fáradt és dagadt lábakra.
 5. Terméktanácsadás
  Minden bőrtípusra a megfelelő ellátást, minden problémára a megfelelő megoldást! A High Care egyedülálló termékeinek moduláris rendszere segíti az otthoni ápolást.
 6. Anti-Aging
  A készítményekben lévő értékes kozmetikai hatóanyagok, összetevők nélkülözhetetlen részévé váltak az otthoni ápolásnak.
 7. Kötőszövet feszesítés
  A kötőszövetek optimalizálása érdekében elért, kabinban végzett kezelések eredményét  optimalizálja a speciális, testkozmetikai  termékekkel történő  otthoni ápolás, melyek eredménye a számos sikertörténet.
 8. Szépség belülről
  Kiváló minőségű étrend-kiegészítők teszik teljessé a High Care magas színvonalú kozmetikai termékpalettáját. A bennük lévő értékes enzimek és aminosavak támogatják a kozmetikai kezeléseket és segítségükkel a szépség belülről is sugárzik.
 9. Teljes körű ellátás
  Tapasztalja meg Weyergans soha nem látott holisztikus modern arc-és testápolását: szépség és egészség belülről és kívülről. Egyszerűen magas szintű ápolás, – HIGH CARE®