+36 46 560 372

Sikertörténetek a high care-rel

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk

  • 2015-ben másodszor vehettük át az év Mester Franchise Hálózatának díját a Magyar Franchise Szövetségtől.
  • 2016-ban a Békéscsabai High Care Center tulajdonosa Firenzében a „Best Franchisee of the World” díjazottja lett.
  • 2017 januárjában pedig a Budapest,  XIV. kerületi High Care Center nyerte el  „Az Év Franchise Átvevője” díjat.
  • 2018. januárjában a Budapest, III. kerületi, óbudai High Care Center átvehette „Az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője” díjat.  A szalon tulajdonosa két ambiciózus, tehetséges fiatal, – munkájuk méltó elismerése az odaítélt díj.


Óbudai High Care Center rövid története / Farkas Melinda kozmetikus, üzlet tulajdonos

Viszonylag fiatal High Care franchise átvevőként az elmúlt évek során rengeteget kellett tanulnunk, fejlődnünk szakmailag, üzletileg és emberileg, – de büszkén mondhatjuk, hogy úgy tűnik, jó úton vagyunk. Üzletünket három igen fontos pillérre építjük: vendégeinkre, csapatunkra és a marketingre. Nálunk mindig a vendég az első. Munkatársaink odaadó figyelme, pontossága és természetesen a High Care minőség az, ami törzsvendéggé teszi a hozzánk ellátogató hölgyeket és urakat. Fő értékeink: minőség, megbízhatóság, precizitás, szakértelem.
Célunk, hogy a High Care több évtizedes szakértelmét, tapasztalatát felhasználva minden vendégünk számára ideális szépségápolási segítséget nyújtsunk. Kezeléseinkkel sosem pusztán a szépségre fókuszálunk. Talán már közhelyesen hangzik, hogy  „az igazi szépség belülről fakad”, – de a High Care valóban nemcsak a szűken vett kozmetikai kezelésekre, hanem a prevenciós kezelésekre, az egészséges életmódra és táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektet. Hisszük, hogy ha holisztikus szemléletünkkel sokat teszünk vendégeink egészségéért és szépségéért, – ezt a High Care több, mint 25 évnyi tapasztalata is igazolja. A különféle kötőszöveti problémák helyes megoldása nem pusztán a tüneti kezelések eszköztárában keresendő, hanem mélyebben a felszín alatt: a nyirokrendszer aktiválása, a salaktalanítás, lúgosítás ugyanolyan kulcsfontosságú elemei a Weyergans-féle Differenciált Cellulit Terápiának, mint a mechanikai vagy elektrokozmetikai zsírbontás. Vendégeink ezektől válnak igazi High Care rajongóvá (csak pár véleményt idézünk):

“Itt mindig azt érzem, hogy odafigyelnek rám, minőségi termékekkel, minőségi szolgáltatást kapok.”

 “Nagyon szeretem ezt az igényes, higiénikus, nyugodt környezetet, ahol mindig az én egyéni igényeimnek megfelelően összeállított kezelést kapom.”

Üzletünk a High Care szalonok sorában viszonylag fiatal, 2011 óta működik. Bővülő vendégkörünk, a sok pozitív vélemény, mind megerősít minket abban, hogy jó úton haladunk, jól  döntöttünk, amikor a High Care franchise rendszerét választottuk. A High Care arc-és testkezelő  szolgáltatásai mellett különfél e masszázzsal és infraszaunával is  várjuk kedves vendégeinket. Ezen szolgáltatások jól kiegészítik a High Care holisztikus szemléletét, segítik a méregtelenítő kúrák eredményességét.
2018-ban átvehettük a Magyar Franchise Szövetségtől a „Az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője” díjat, mely nagyon nagy elismerése eddigi munkánknak és megerősített minket abban, hogy jó döntés volt a High Care franchise rendszeréhez történő csatlakozás.

 

Békéscsabai High Care Center / Kesjár Edit kozmetikus mester

1984-ben Békéscsabán a Békés Megyei Szolgáltató KTSZ-ben kezdtem dolgozni, és 10 éven keresztül gyűjtöttem a tapasztalatokat az akkoriban hagyományosnak számító fodrászat-kozmetikában gebines bérlőként. Az ott töltött évek alatt megfogalmazódott a saját üzlet kialakításának gondolata. Szinte minden évben újabb és újabb szolgáltatással bővítettem a palettát, különösen az akkor még Magyarországon elenyésző számban üzemelő testkozmetikai gépekkel, és testkezelési szolgáltatásokkal szereztem sok vendéget. 1993-ban a Kozmetikus Kongresszuson találkoztam először a High Care Cosmetics magyarországi képviselőivel (High Care Hungary), amikor úgy éreztem, hogy végre megtaláltam azt az innovatív kozmetikai céget, amely nemcsak az arckezelésekhez, hanem a testkezelésekhez is olyan hátteret biztosít, ami nélkülözhetetlen egy jól működő kozmetikai szalon számára, és a siker záloga. Az újdonság ereje, a termékek minősége, sokfélesége, a folyamatosan bővülő géppark, rendszeres képzés, a High Care különleges arc- és testkezelései inspiráltak arra, hogy mielőbb a nevét megillető környezetben nyújthassam ezeket a szolgáltatásokat.

Különösen a testkezelések, de a relaxálást igénylő arckezelések is megkívánják a diszkrét környezetet. Így a High Care hatására is 1994-ben megnyitottam saját üzletemet Grácia Arc- és Testkozmetikai Szalon néven Békéscsaba belvárosában. Elvégeztem a High Care Cosmetics “Cellulit-terapeuta” tanfolyamait, és számos továbbképzésen vettem részt Németországban és Magyarországon egyaránt. Saját vállalkozásomon belül 1990 óta foglalkozom kozmetikus tanulók szakmai gyakorlati oktatásával, és 1995. óta a High Care cég Top Trainereként “cellulit terapeuta” képzésében is részt veszek itthon és külföldön is.

A folyamatosan fejlődő High Care Hungary 2000-ben megalapította franchise hálózatát, és 2002 óta franchise szerződéssel High Care Centerként üzemeltetem a szalont.